Rasfata-te cu produse naturale

Produse din materie prima din Maroc si avand calitatea incostestabila a produselor frantuzesti, istoria gamei de cosmetice naturale Hammam Ritual a inceput acum 5 ani în sudul Frantei, in apropiere de Avignon.

Printre beneficiile materiilor prime, cum ar fi argila Rhassoul si uleiul de argan, ne gandim in primul rand la origine. Marocul este o tara vibranta, plina de culoare, precum si locul de nastere al hammamului (in lumea orientala) sau baii turcesti. Regiuni intinse ale acestuia raman izolate de lumea exterioara, adapostind un mod mai vechi si traditional de viata creat de-a lungul secolelor.

Produsele Hammam Ritual au 100% ingrediente naturale, 99% containere reciclabile. Hammam Ritual a redefinit notiunea de lux. In ziua de astazi, un ulei, o argila sau un balsam obtinute direct din natura reprezinta o descoperire rara. Lutul extras din minele cu renume ale Muntilor Atlas necesita un proces si un tratament specific. Padurile marocane de argan de unde se recolteaza si se obtine uleiul de argan sau aurul galben lichid sunt o resursa naturala unica si de negasit nicaieri altundeva pe planeta. Toate rezervele sunt situate departe de zonele urbane si recoltarea are loc in zone indepartate, departe de orice forma de poluare. Nimic nu interfereaza cu calitatea exceptionala a produselor Hammam. Ele sunt 100% biodegradabile si fara niciun fel de influenta asupra mediului, iar ambalajele sunt reciclabile. Pentru forma finala, toate produsele sunt ambalate in Franta, în Grasse, locul de nastere al industriei parfumurilor. Astfel au fost combinate resursele de nepretuit din Maroc cu eleganta Frantei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *