Piatra Ponce

Este produsul final al unei forte naturale uimitoare, vulcanii. Este o roca vulcanica foarte poroasa si foarte usoara, avand o densitate mica, frecvent subunitara, ceea ce ii permite in acest caz sa poata pluti pe suprafata apei. Ia nastere prin racirea rapida a lavei iesite la suprafata. Poate avea culori de la alb la cenusiu deschis si chiar negru. Toata lumea o cunoaste si mai mult decat atat: a folosit-o cel putin o data!

Sigur v-ati dat seama ca este vorba despre binecunoscuta piatra ponce.

Cand spunem piatra ponce, ne gandim imediat la calcaie mai fine si asta pentru ca piatra ponce ne ajuta sa avem grija de picioarele noastre. Are excelente propretati abrazive, fiind in acelasi timp neteda si eliminand cu usurinta stratul de piele moarta. Este un accesoriu indispensabil in procesul de exfoliere si este ideala pentru obtinerea unor calcaie frumoase si catifelate, eliminand eficient pielea ingrosata si celulele moarte.

Inainte de utilizare, aceasta trebuie umezita, iar pielea nu trebuie frecata in exces, deoarece pot aparea mici leziuni. Exfolierea nu garanteaza insa si hidratarea calcaielor, de aceea este important sa nu sari peste urmatorul pas. Noi va recomandam sa utilizati produse ce contin ingrediente naturale, dintre care cel mai apreciat prin proprietatile sale este uleiul de argan sau aurul vegetal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *